Biddinghuizen | Dronten | Swifterbant

Over de pas

Met de Pas van Dronten kun je gebruik maken van allerlei leuke acties en voordeel bij jou in de buurt. Ga met korting naar de bioscoop of naar de sauna, verzilver een actie in een winkel of maak voordelig kennis met het cursus- en sportaanbod in de gemeente Dronten.

De Pas van Dronten is voor iedereen die hier gebruik van wil maken.


Hoe kom je aan de Pas? 
Wil jij ook profiteren van de voordelen van de Pas van Dronten? Schaf dan gratis jouw eigen pas aan. Je kunt jouw Pas van Dronten ophalen op het gemeentehuis in Dronten, aan De Rede 58 (tijdelijk).

 

Pas aanvragen


Hoe werkt de Pas?
Nadat je de pas hebt geregistreerd kun je de pas gebruiken. Is er een actie waarvan je gebruik wilt maken? Neem dan jouw pas mee naar de deelnemende aanbieder. De aanbieder scant de QR-code op de pas bij betaling. Het voordeel wordt dan meteen verrekend.

Winkels en verenigingen die meedoen aan de Pas van Dronten herken je aan de raamsticker met het groen-oranje logo. Alle aanbieders en hun acties vind je ook op deze website en in de Pas van Dronten App.


De Pas van Dronten App
Houd je niet van al die pasjes in je portemonnee of wil je ook onderweg weten waar je de pas kunt gebruiken? Download dan de Pas van Dronten App . Zo heb je altijd een digitale versie van jouw pas bij de hand.